Alle Kategorier

Pressemeldinger

Hjem> Nyheter > Pressemeldinger

Et brev fra styrelederen i Shineray Group

Et brev fra styrelederen i Shineray Group

Tid: 2023-01-13 Treff: 178

Du trenger en elbil med riktig utvidet rekkevidde, i stedet for en dyr

Kjære venner:

    Jeg er Gong Daxing fra SWM Motor. For mange mennesker har 2022 vært et uforglemmelig og raskt forglemmelig år. Ikke bare i år, men i løpet av de siste tre årene opplever hver av oss den enorme transformasjonen av omgivelsene.

    I de siste tjue årene har hele landet strevet hardt, og vi tror alltid på de gode og raske endringene, tror på den raske utviklingen. Vanligvis forsikrer vi oss selv om at vi er en av vindmøllene som står side om side. Dagen vil tross alt alltid bli bedre og bedre. Men kaoset i disse tre årene har fått oss til å reorientere oss når vi løper fremover de siste tjue årene, og gitt en mulighet til å bli kjent med oss ​​selv.

    For 15 år siden begynte vi å bygge biler, og vi har opprettholdt solid forskning og utvikling, forbedret produksjonskapasiteten, utviklet flere kanaler og styrket ledelsen. Disse årene har vi dedikert vår innsats uten en eneste stopp. I den enorme bilindustrien i Kina er SWM bare en liten del, og vi har vært gjennom noen muntre høydepunkter, i tillegg til noen tilbakeslag. Jeg er også medlem av denne rivende utviklingen. Etter å ha kommet inn i 2020 blir temperaturen kaldere og tiden ser ut til å gå raskere, men jeg grubler hele tiden på bilen som skal lages, som skal være et godt produkt som vanlige brukere har råd til å kjøpe. Hvordan kan vi bygge en bil som tilpasser seg våre opprinnelige ambisjoner samtidig som vi følger dagens trend?

    De siste årene, sammen med trenden med elektriske kjøretøy, omfavner forbrukerne flere og flere biler med bedre utstyr, noe som er ganske bra. Men på det motsatte blir disse kjøretøyene dyrere og dyrere. Uansett hva slags kraftenhet de har, virker det som om kostbarheten har blitt rimelig, og når vi diskuterer prisen på en bil og om det er rimelig å kjøpe den bilen, har alle en tendens til å tie. Et annet interessant poeng er at selv om bilprisen er i spiral, ser det ut til at det ikke er mange lønnsomme bilselskaper, noe jeg ikke kan forstå. Hvis de ikke øker bedriftsverdien, har de nettopp økt takstverdien?

    Da vi nettopp kom inn i personbilbransjen, diskuterte alle elbilmarkedet. Med utviklingen vil kostnadene for batteri, kontrollsystem og elektrisk motor synke betydelig i fremtiden. Men på mindre enn to år har prisen på batterigodkjent kullsyre økt med mer enn ti ganger, noe som gjør prisen på elbiler ganske uønsket. Sammenlignet med de høye kostnadene for elektriske kjøretøy, er Kinas bilforbruksmarked på 150,000 50 RMB-nivå vitne til en andel på nesten 2022 % av hele markedet i de tre første kvartalene av 50. Vi kan ikke ignorere disse XNUMX % av etterspørselen etter nye energiprodukter. Disse produktene er ikke særlig lønnsomme, men brukerne er klare på rekkeviddekostnad, bilkostnad og vedlikeholdskostnad. Små bedrifter i et stort marked, hvis du gjør det bra, er en mulighet.

    Derfor retter jeg oppmerksomheten mot elbilteknologien med utvidet rekkevidde. Denne teknologien har alltid vært kontroversiell i bransjen, men jeg tror kontroversen må være basert på dette premisset – fokuset bør ikke være på hvor god rekkeviddeforlengeren er, men på om teknologien skal selges til en så høy pris. Batterikapasiteten til en elbil med utvidet rekkevidde er bokstavelig talt en tredjedel av hva en ren elbil har, og prisen på et sett med rekkeviddeforlenger er omtrent 10,000 300,000 yuan, som effektivt kan løse en rekke problemer med batterikostnader, rekkevidde og lading . Noen gale utviklere velger imidlertid å utstyre bilene overdådig, og få dem til å bli produkter som vil koste 400,000 100,000 til XNUMX XNUMX yuan. Dette er uakseptabelt for målforbrukerne som bare ønsker å bruke XNUMX XNUMX yuan på denne typen biler. Som en konsekvens forsvinner den medfødte praktiske funksjonen til denne typen kjøretøy.    Biler er en del av livet. I løpet av disse tre årene tar noen kutt i lønn for å starte i jobb, og noen velger å bli hjemme. Kredittunderskuddet kan få noen til å miste det de har forvrengt, men livet fortsetter fortsatt. Noen reduserer de ikke-nødvendige utgiftene, og anstendig reise kan bli erstattet av camping. Dette er akkurat som det japanske samfunnet etter Plaza-avtalen på 1980-tallet, der folk sluttet å jakte på luksusmerker, og valgte å møte usikkerheten, og deretter spurte seg selv: Hvem er jeg? Hva trenger jeg? Etter å ha funnet ut betydningen av "jeg", begynte Japan til slutt å gjenopplive, ettersom de enkle og komfortable produktene ble populære, og trenden med å kaste bort det unødvendige sakte øker. Dessuten er ungdommens preferanse for Wabi Sabi også et tegn på den japanske rasjonaliteten. 

    For forskjellige mennesker varierer definisjonen av en bil mye, men bilen skal aldri definere personene. Essensen av bilen er å ganske enkelt fullføre den fysiske bevegelsen for tingene i bilen. Sjåfører kan kjøre med mobiltelefonene sine, men det er ikke nødvendig å gjøre bilen om til en smart terminal, siden kostnadene er for store og effektiviteten ikke blir høy. Tilbake til bilens essens er svaret på etterspørselen i denne epoken – enkelhet.

    Derfor har jeg en dristig idé om å ønske å lage et rimelig elektrisk kjøretøy med utvidet rekkevidde for de forbrukerne som bare vil bruke rundt 100,000 XNUMX yuan for å kjøpe bilen. Jeg bestemmer meg for å få ned prisen slik at forbrukerne kan nyte en god pris og en god tur! Dette er min innovative måte for utvikling av nye energikjøretøyer, og jeg kaller dette elektriske SWM-kjøretøyet "Giant Tiger EDi". Den er på vei til å komme og vil bli sett i morgen. 

    Tidligere ønsket vi luksusen, men nå har vi en tendens til å jage etter enkelheten. Faktisk er praktisk, rasjonalitet og enkelhet bilen som trengs i denne epoken. 

                                                                                                              

SWM·Gong Daxing