Alle Kategorier

Pressemeldinger

Hjem> Nyheter > Pressemeldinger

Det 7. Egypt Automotive Summit ble offisielt holdt med SHINERAY Rolling Out X30!

Det 7. Egypt Automotive Summit ble offisielt holdt med SHINERAY Rolling Out X30!

Tid: 2022-12-09 Treff: 161


1

    7. desember 2022 ble det 7. Egypt Automotive Summit holdt som planlagt. I motsetning til de forrige toppmøtene kunngjorde det kinesiske bilmerket SHINERAY offisielt sin lokale lansering på konferansen og avduket det første nyttekjøretøyet, SHINERAY X30, til den egyptiske kunden General Misr.

1670520576104725

    Grunnlagt i 1997, er SHINERAY en av de 100 beste kinesiske produksjonsbedriftene som integrerer FoU, produksjon og salg av bilmotorer og komplette kjøretøy. Bilindustriens produkter dekker ulike felt, inkludert SUV, MPV, minibuss og lett lastebil, og virksomheten dekker mer enn 100 land og regioner rundt om i verden. Det oppriktige samarbeidet med General Misr hjelper SHINERAY å ta et solid steg inn i det afrikanske nyttekjøretøymarkedet. 

1670520714268652

    Den nylanserte X30 er preget av sin høye økonomi og pålitelighet. Bortsett fra den grunnleggende drivstoffdrevne versjonen, ble også CNG-versjonen lansert, noe som gir flere og bedre valg for forbrukere med ulike krav. 

1670520717255168

    Som en av de 100 beste produksjonsbedriftene i Kina, har SHINERAY alltid jobbet hardt på forskjellige felt. SHINERAYs mest representative nyttekjøretøy hadde en gang en andel på 45 % i det kinesiske nyttekjøretøymarkedet. Ikke bare har det prestert godt på hjemmemarkedet, men SHINERAY har også aktivt forberedt seg på utenlandske markeder siden starten, og har nå etablert produksjons- og FoU-baser i Vietnam, Italia, Thailand og Sør-Amerika. Gjennom samarbeidet med General Misr er Egypt i ferd med å bli en annen viktig base som forbinder bilmarkedene i Kina og Afrika.

1670520613994059

    I tillegg sendte Xie Yong, direktøren for SHINERAY, også sine velsignelser for toppmøtet og general Misr gjennom fjerntale, og sa nøyaktig at han har gjort tilstrekkelig forberedelse for de egyptiske og til og med afrikanske markedene, og vil fortsette å øke investeringene i Egyptisk marked for å gi general Misr og det egyptiske folket bedre og passende produkter for Egypt og Afrika.

     Forbli tro mot vår opprinnelige ambisjon, så får vi antatt å oppnå. Inntredenen til SHINERAY på det egyptiske markedet betyr et nytt utgangspunkt, og i et så kritisk øyeblikk er støtten og dedikasjonen til alle i SHINERAY enda mer nødvendig. I fremtiden vil SHINERAY fortsette å opprettholde ånden om å strebe og aldri gi etter for nederlag, for å få flere forbrukeres anerkjennelse med bedre produkter.