Alle Kategorier

Pressemeldinger

Hjem> Nyheter > Pressemeldinger

Den helt nye elektriske 7-seters SUV-en med utvidet rekkevidde

Den helt nye elektriske 7-seters SUV-en med utvidet rekkevidde

Tid: 2023-01-12 Treff: 207

Den 10. januar, sammen med en kreativ kort video "Beyond the Ideal", ble den første utvidede nye energibilen til SWM – SWM Giant Tiger EDi – offisielt lansert. Kjøretøyet er plassert som en syvseters SUV med utvidet rekkevidde og koster mindre enn 100,000 XNUMX yuan, noe som betyr at kjøretøyene med utvidet rekkevidde som en gang var utenfor rekkevidde for vanlige forbrukere snart vil være rimelige. 

bilde

Lhvis det ikke er stressende, er det ideelle ikke langt unna

Alle har en ny drøm på nyåret. Akkurat som det som har blitt presentert i videoen "Beyond the Ideal", gjør SWM Giant Tiger EDi idealet om mindre tanking, ingen skiltbegrensninger, stor plass og lang rekkevidde til virkelighet i én bil, og hjelper enhver vanlig person å oppnå sine idealer . "Livet er stressende, idealet er ikke langt unna". SWMs konsept om praktisk, rasjonalitet og enkelhet i bilproduksjon vil også bli omfavnet av mer vanlige forbrukere.

Sammen med den nye energitrenden kan forbrukerne velge flere og flere produkter med mer utstyr, noe som er ønskelig. Men på det motsatte blir nye energibiler dyrere og dyrere. I det nye energibilmarkedet på 100,000 XNUMX yuan-nivået er det nesten ingen elektrisk kjøretøy med utvidet rekkevidde.

SWM Giant Tiger EDi vil være i stand til å møte etterspørselen til forbrukere som har store familier, og som er villige til å oppleve energisparende reise med det nye energikjøretøyet. Denne bilen vil ikke bare tilfredsstille forbrukernes daglige behov, men også eliminere bekymringen for rekkevidde når du reiser lenge i ferien. Som den eneste elektriske SUV-en med utvidet rekkevidde som koster mindre enn 100,000 XNUMX yuan, lar SWM Giant Tiger EDi virkelig forbrukere som står overfor et stressende liv, oppleve det gledelige livet fullt ut. 

bilde

Offroad-utseende med kjørekomfort og sikkerhet

bilde

SWM Giant Tiger EDi har et terrengutseende, et nydesignet hjulnav og en skjoldformet frontgrill. Siden av bilen er omgitt av off-road anti-ripe dekselet, noe som gjør at den ser kraftigere ut. Med en bakkeklaring på opptil 195 mm, har denne bilen en enestående offroad-evne sammenlignet med bilene til samme pris, og er i stand til å takle ulike veiforhold.

INår det gjelder plass, er kjøretøydimensjonen til SWM Giant Tiger EDi 4605*1815*1825 mm. Den er utstyrt med skyveseter i andre rad, og de sammenleggbare baksetene som kan justeres fritt for kjøring eller lasting. Den største innvendige plassen er opp til3m³, som er bundet til å tilfredsstille både reisebehov eller lastebehov.

bilde

INår det gjelder interiøret, har SWM Giant Tiger en tofarget asurblå cockpit og et flytende sentralt kontrollpanel, som ser ganske futuristisk ut. Den er utstyrt med start-stopp-systemet, passiv nøkkelfri inngang. Det intelligente kommunikasjonssystemet (stemmekontroll) og en stor sentral skjerm med 10.25'' skjermstørrelse og høy oppløsning er i stand til å tilby ulike funksjoner som online underholdning, navigasjon, radio og stemmekontroll. Når det gjelder sikkerhetsutstyr, er den utstyrt med ESC-system og doble kollisjonsputer for å sikre deg en trygg og komfortabel reise.

bilde

Fuel og elektrisitet er begge tilgjengelige for gratis rekkevidde på 1000 km.

      SWM Giant Tiger EDI er utstyrt med den felles innsatsen til SWM og FinDreams Powertrain – den EDi-orienterte 4-sylindrede motoren. Med Atkinson Cycle-teknologien er den termiske effektiviteten til denne motoren opptil 41 % og drivstofforbruket er 2.06L, som er det enestående nivået iChina. Fem-i-ett-elektromotoren øker effektiviteten betydelig samtidig som den reduserer strømforbruket, og har et fremtredende effektivitetsnivå. Motoreffektiviteten kan oppnå 90 % eller enda høyere med den høyeste effektiviteten på 97.03 %. Det totale arbeidet og effekten er 105kw, og det totale dreiemomentet er 210N.m. Dette er sterkere kraft med høyere effektivitet. 

bilde

SWM Giant Tiger EDi-plattformen bruker litiumjernfosfatbatteriet, som har bestått den strengeste spikerpenetrasjonstesten og 300°C ARC motstandstesten uten å ta fyr. Cellen tar laminatteknologien, og batterivarmestyringen tar i bruk den avanserte direktekjølingsteknologien, som ikke bare øker batterilevetiden, men også gjør den tryggere, mer stabil og pålitelig. Dessuten bruker kontroll- og beskyttelsesbryterenheten til SWM Giant Tiger EDi den dual core dsp digital signalprosessoren, som øker hastigheten på responsprosessen og har den høyeste effektiviteten på mer enn 98 %. 

Wmed den høyeffektive elektriske motoren og forlengeren har SWM Giant Tiger EDi sterkere kraft, lengre batterilevetid, mer effektiv elektrisk motor med lavere drivstofforbruk. Med 1000 km rekkevidde kan sjåførene virkelig oppnå den frie turen uten rekkeviddeangst. Når du kjører kun med strøm, er strømforbruket per 100 km bare 11.3 kWh, og det vil bare koste deg 3 RMB cent per kilometer. Skal du ha en lang kjøretur er drivstofforbruket per 100km kun ca 2L ved kjøring med både strøm og drivstoff. Dette er nærme kjørekostnaden for en ren elbil.

To konkluder, som en elektrisk SUV med utvidet rekkevidde som bare koster rundt 100000 XNUMX yuan, er SWM Giant Tiger av høy kostnadseffektivitetvenighet. Tro det eller ei, den lange rekkevidden og den store plassen til SWM Giant Tiger vil gnistre ditt vanlige liv.